22 april 2024

Leidschendam-Voorburg – Klaas Tigelaar stopt als burgemeester

Klaas Tigelaar stopt als burgemeester van Leidschendam-Voorburg. Hij neemt na bijna vijf jaar afscheid van gemeente Leidschendam-Voorburg en wordt per 1 september 2021 benoemd als voorzitter college van bestuur van de Laurentius Stichting, een stichting voor katholiek onderwijs en opvang gevestigd in Delft.

Eind augustus neemt Klaas Tigelaar daadwerkelijk afscheid van de gemeente. Meer informatie over de wijze waarop het afscheid vorm krijgt volgt na het zomerreces.

De afgelopen twintig jaar vervulde Klaas Tigelaar verschillende functies in het openbaar bestuur. Hij werkte als raadslid en wethouder in Alphen aan den Rijn en was burgemeester in Oud-Beijerland. Na het burgermeesterschap in Leidschendam-Voorburg vervolgt Tigelaar zijn loopbaan nu in het onderwijsveld, waar hij eerder werkzaam was.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com