13 juni 2024

Den Haag – Scheveningen kijkt naar je uit!

Op initiatief van Stichting Buitengewoon Scheveningen is op 15 juli jl. een vrolijk icoon aan Scheveningen toegevoegd. Met het kunstwerk ‘Scheveningen kijkt naar je uit’ wil Buitengewoon Scheveningen, namens de toeristische partners, haar gasten na een roerig jaar weer een gastvrij welkom bieden.

Het artistieke initiatief is een verwijzing naar vooruit kijken, nieuw perspectief en een knipoog naar zon, zee en een instant goed gevoel. Het robuuste en tegelijk speelse kunstwerk verbeeldt een reusachtige zonnebril van tien bij tien meter groot en een kleine drie meter hoog en is vanaf nu te zien tussen beachclubs Fat Mermaid en Solbeach. De zonnebril zal de hele zomer te bewonderen zijn op het strand en daarbij een aantal keer verhuizen naar een andere locatie om te laten zien hoe veelzijdig de Haagse kust is.


Het initiatief van Stichting Buitengewoon Scheveningen wordt ondersteund door de Gemeente Den Haag en is ontwikkeld door LUSTR.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com