21 september 2023

Zoetermeer – Teekens winnaar in de Mazda MX5 cup

Regerend kampioen Milan Teekens maakt comeback in stijl in Mazda MX-5 Cup. Zijn comeback in de Mazda MX-5 Cup had de gedroomde uitkomst. Coureur Milan Teekens uit Zoetermeer, die normaal gesproken uitkomt in de Lamborghini Super Trofeo, won de tweede race.

In een race waarin hij onbedreigd van poleposition naar de winst reed, liet hij zien waarom hij vorig jaar kampioen werd in deze klasse. Dat hij zo’n succesvolle comeback had gemaakt in de klasse waarin hij vorig seizoen kampioen was geworden, was misschien wel te verwachten.

Niet alleen had hij al bewezen erg snel te zijn in de Mazda, ook heeft hij dit jaar als coureur flinke stappen gemaakt in de prestigieuze Lamborghini Super Trofeo. Bovendien is het circuit van Zolder één van zijn favoriete banen.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com