16 juni 2024

Westland – ‘Westland Agenda 3’ zet in op veerkrachtige economie

Op donderdag 8 juli 2021 heeft de gemeente Westland in samenwerking met het Westlandse bedrijfsleven Westland Agenda III geïntroduceerd. Dit is een programma waarbij Westlands bedrijfsleven en gemeente Westland gezamenlijk budget hebben ingebracht om projecten en activiteiten uit te voeren. Het doel hiervan is in te zetten op een veerkrachtige economie.

De gemeente stelt voor de uitvoering van de Agenda € 3 miljoen beschikbaar, onder voorwaarde van een minimaal gelijkwaardige investering door het bedrijfsleven.

Vanaf nu kunnen Westlandse ondernemers projectplannen aanleveren om samen te werken aan een veerkrachtige economie. Na het succesvol afronden van Westland Agenda I en II is ook voor Westland Agenda III de samenwerking van de gemeente met het bedrijfsleven voortgezet. Gezamenlijk zijn er zes thema’s geformuleerd, die belangrijk zijn voor de Westlandse economie, te weten: 1) Innovatie en ontwikkeling, 2) Duurzaamheid en gezondheid, 3) Arbeidsmarkt en onderwijs, 4) Werklocaties en dorpscentra, 5) Toerisme en recreatie en 6) Agrologistiek.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com