13 juni 2024

Leidschendam-Voorburg – Bewoners willen schonere leefomgeving

Bewoners Leidschendam-Noord en gemeente slaan handen ineen voor een schonere leefomgeving. Grofvuil en troep op straat, het is een van de grootste ergernissen van buurtbewoners in Leidschendam-Noord. Een groep betrokken inwoners uit Prinsenhof, De Heuvel en Amstelwijk denkt sinds vorig jaar samen met de gemeente na over een betere leefomgeving in Leidschendam-Noord.

Eén van de ideeën is nu gerealiseerd: in Prinsenhof zijn drie vaste plekken waar mensen hun aangemeld grofvuil kunnen aanbieden.

Met deze proef gaan inwoners, partners van het programma Sterk voor Noord en gemeente de strijd aan met afvaloverlast.

Sterk voor Noord is het versterkingsprogramma waarin inwoners, partners en gemeente samenwerken aan een kansrijke toekomst voor inwoners van Leidschendam-Noord. Petra Middendorp en Walter Schijf, twee betrokken inwoners, hebben meegeholpen bij het idee van de vaste aanbiedplekken voor aangemeld grofvuil.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com