25 juni 2024

Den Haag – Molenwijk geteisterd door muizen

Huurders van Vestia-complexen aan de Trekweg in de Haagse Molenwijk hebben muizenoverlast. Volgens SP fractievoorzitter Lesley Arp wordt de situatie verergerd door het achterstallig onderhoud aan de woningen.

Volgens de partij zijn de woningen ongezond door de schimmelproblemen en lekkages. Volgens buurtbewoners vertikt Vestia het muizenprobleem aan te pakken en geven ze de schuld aan voedselresten op straat, of verwijzen naar de gemeente.

De SP vindt dat Vestia en de gemeente met spoed de muizenplaag moeten aanpakken. Ook moeten bewoners duidelijkheid krijgen over de toekomst van de woningen. Meermaals stelde de SP vragen aan het college over de staat van de woningen aan de Trekweg.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com