22 juni 2024

Den Haag – Aanhouding voor mishandeling in het OV

De politie heeft een 32-jarige man uit Den Haag aangehouden wegens mishandeling van reizigers in het openbaar vervoer. De afgelopen maanden kreeg de politie meerdere aangiftes binnen van ogenschijnlijk ‘willekeurige’ mishandelingen in het openbaar vervoer in Den Haag.

Meerdere mensen deden aangifte van mishandeling. Voor de meesten kwam de mishandeling “uit het niets”, zij werden totaal verrast door een klap in het gezicht.

Sommige slachtoffers raakten licht gewond. Agenten deden onderzoek naar de zaken en bekeken camerabeelden van de incidenten. Daar was steeds dezelfde dader te zien. Na onderzoek is de verdachte aangehouden. De politie verwacht dat er ook mensen zijn die geen aangifte hebben gedaan.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com