16 juni 2024

Westland – Pand Hospice ’s Gravenzande officieel opgeleverd

Woensdag 1 september kreeg voorzitter Henk Salome formeel de sleutel van het nieuwe hospice in ’s-Gravenzande. Hein Herpers, Verbakel Bouwbedrijf overhandigde hem de sleutel na een bouwperiode van een half jaar. Het project startte 1 maart j.l. nadat de opdracht voor de bouw en verbouw aan het pand aan de Magnoliastraat in ’s Gravenzande werd verstrekt.

Voordat de deuren op 20 september echt open gaan is er nog wel het nodige werk te verrichten. Het pand moet worden ingericht en de tuin wordt nog aangelegd. Salome heeft er alle vertrouwen in dat dit gaat lukken.

De officiële opening vindt plaats op 29 september. Ondanks een groot aantal nieuwe vrijwilligers zijn er nog steeds nieuwe vrijwilligers nodig.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com