16 juli 2024

Westland – WestlandStek voor bestuurslid Kastanjehof Kwintsheul

Robert Schraven uit Kwintsheul heeft een WestlandStek ontvangen voor zijn bestuurlijke inzet van ruim 22 jaar voor Stichting Kastanjehof Kwintsheul. Wethouder Piet Vreugdenhil van cultuur reikte hem de gemeentelijke onderscheiding uit tijdens zijn afscheid.

Robert Schraven heeft diverse bestuursfuncties vervuld, waaronder penningmeester sinds 2003. In deze functie heeft hij diverse initiatieven ontplooid om fondsen te werven voor het Heulse dorpshuis.

Zo heeft hij zich ingezet voor een belangrijke ontwikkeling van het centrum van Kwintsheul, namelijk de realisatie van de nieuwbouw in 2015. De Kastanjehof is een dorpshuis en heeft een maatschappelijke, culturele en sociale functie.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com