22 juli 2024

Wassenaar – Drie testers ‘proefvak’ in het centrum krijgen prijs

3 inwoners die hebben gereageerd op de oproep om de nieuwe inrichting van het centrum van Wassenaar te testen hebben een waardebon gekregen. Het centrum van Wassenaar gaat in 2022 op de schop. Er zijn al diverse winkel- en horecapanden in het centrum opgeknapt en er zijn fiets parkeergelegen bij gekomen. Ook zijn er er openbare minder valide toiletten door ondernemers beschikbaar gesteld.

Een proefvlak in de Langstraat is aangelegd om de nieuwe inrichting van het centrum te testen. Iedereen kon een stem uitbrengen op de verschillende soorten klinkers, natuurstenen tegels en legverbanden.

De stemmen zijn meegenomen in de keuze van de uiteindelijke inrichting. Onder alle stemmers van het proefvlak heeft gemeente Wassenaar drie waardebonnen verloot. In 2022 beschikt Wassenaar over een centrum dat past bij de eisen van de huidige tijd, aldus de gemeente.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com