19 juni 2024

Wassenaar – Genomineerd als fietsstad 2022

De Fietsersbond houdt dit najaar weer de tweejaarlijkse Fietsstadverkiezing. De gemeente Wassenaar nodigt fietsers uit om daarvoor een vragenlijst in te vullen. Zo maakt Wassenaar kans op de titel van Fietsstad 2022 en u op een elektrische fiets.

Wethouder Caroline Klaver legt zoveel mogelijk kilometers per fiets af. “Wassenaar biedt prachtige fietsroutes door de bossen en duinen. We hebben de afgelopen jaren veel gedaan om het fietsen veilig en plezierig te maken. We horen graag wat u van de fietsveiligheid vindt en waar er verbeteringen aangebracht kunnen worden. Op die manier kunnen we (fiets)wegen veiliger en nog leuker maken.”

De gemeente doet veel om fietsen in en om Wassenaar veilig, comfortabel en prettig te maken.

Fietsers kunnen in de enquête hun mening geven over verschillende onderwerpen, zoals: ruimte op de fietspaden, afstelling van de verkeerslichten en kwaliteit van de fietspaden. Ook onderwerpen als ‘fietsplezier’ en ‘fietsbeleving’ komen aan bod.

Door de enquête in te vullen, maakt u kans op mooie prijzen, waaronder een elektrische fiets, een overnachting of onderdelen voor de fiets.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com