4 maart 2024

Westland – WestlandStek voor bestuurslid ‘t Heijdse Vismaatjeskoor

Op dinsdag 19 oktober heeft de heer Gerrit van den Bos uit Poeldijk een WestlandStek ontvangen van wethouder Leen Snijders. De heer Van den Bos ontving de gemeentelijke onderscheiding vanwege zijn afscheid na 13 jaar als bestuurslid van het koor. Sinds 2008 zette de heer van den Bos zich vrijwillig in als bestuurslid van ‘t Heijdse Vismaatjeskoor met haar 80 leden. De heer Van den Bos was hoofd van de boekingen.

Verder zette hij zich in voor de contractuele opdrachten, ledenvergaderingen, repetitieavonden en was hij de spil in het programma van het meezingconcert. Ook regelde hij het geluid en de opstelling van de combo en het vervoer naar de optredens.

De WestlandStek werd hem uitgereikt tijdens de repetitie in de Hervormde Kerk in Ter Heijde en werd eerder uitgesteld vanwege de coronamaatregelen.

De onderscheiding wordt toegekend aan personen die zich gedurende een aaneengesloten periode van minimaal 12,5 jaar op bijzondere wijze hebben ingezet voor een organisatie/vereniging in de gemeente Westland en/of haar rechtsvoorgangers op kerkelijk, cultureel, sociaal, maatschappelijk of sportief gebied.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com