22 juli 2024

Delft – Reinier de Graaf, Je ziekenhuis voor het leven is nieuwe slogan

‘Reinier de Graaf. Je ziekenhuis voor het leven’, is de nieuwe slogan van het oudste ziekenhuis van Nederland. De slogan werd vandaag op geheel eigen wijze door het ziekenhuis gepresenteerd met een hartverwarmende film, speciale billboards en een online campagne. De indrukwekkende verhalen van mensen tussen de 0 en 105 jaar staan hierin centraal. Samen vertegenwoordigen zij waar Reinier de Graaf voor staat; voor oprechte aandacht voor patiënten, het verleggen van grenzen, vooruitzien en het bieden van de allerbeste medische zorg. Ook geeft de slogan uiting aan de missie van Reinier de Graaf: het voorkomen van ziektes en het bevorderen van de gezondheid van mensen in elke fase van hun leven.

‘Reinier de Graaf. Je ziekenhuis voor het leven’ gaat uit van de levensloop van mensen en de momenten waarop het ziekenhuis voor hen van betekenis kan zijn. In de introducerende film en de campagne worden patiënten, naasten en zorgprofessionals geportretteerd in de leeftijd van 0 tot 105 jaar. Hun ontroerende verhalen laten op indringende wijze zien, wat het Reinier de Graaf ziekenhuis voor hen betekent. Elke levensfase komt voorbij en je ziet de mens als het ware ouder worden. We zien mensen, die angstig zijn voor pijn en voor hun ziekte, die dankbaar zijn voor hun herstel of die worstelen met hun verdriet en met de ongemakken van het ouder worden. Ook zien we mensen die zich met liefdevolle zorg inzetten voor anderen, die ziek of kwetsbaar zijn. Hiermee toont het Reinier de Graaf ziekenhuis wat het voor patiënten wil betekenen en hoe met compassie voor de zorg koers wordt gezet naar de toekomst.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com