19 juni 2024

Regionieuws TV- Drie ondernemers in finale OndernemersPrijs Haaglanden 2023

Er zijn drie finalisten die strijden om de OndernemersPrijs Haaglanden 2023. Dat zijn Claudia Duinisveld van Ad Hoc in Den Haag, Reno Hilgersom van Hilgersom Horeca in Zoetermeer en Rolien van Groeningen van KSV Facilitair in Den Haag. Er waren 8 ondernemers genomineerd, maar deze drie kwamen het beste uit de speciale pitch die werd gehouden als halve finale. Volgens de stichting Ondernemersprijs Haaglanden is dit na een paar jaar afwezigheid de revival. Volgens hen zou de groep deelnemers duidelijk laten zien dat er veel talent aanwezig is in de regio.Voor de OndernemersPrijs is er een samenwerking met VNO NCW West regio Den Haag. De jury gaat in oktober bij iedere finalist op bezoek. Op die manier krijgen de juryleden een beeld van de ondernemer en de onderneming in de praktijk. De finale is 15 november 2023.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com