4 maart 2024

Delft – Energiecadeaubon voor inwoners

Met kleine energiebesparende maatregelen kunnen Delftse inwoners op een makkelijke manier hun energieverbruik verlagen.

Ze kunnen een cadeaubon aanvragen ter waarde van 55 euro. Deze kan worden ingewisseld voor kleine energiebesparende producten, zoals tochtstrips, radiatorfolie, led lampen of een waterbesparende douchekop. Via de website van het Regionaal Energieloket Delft kan de bon worden aangevraagd.

Daar staat ook waar die kan worden ingewisseld. Delft wil in 2050 energieneutraal zijn en daarvoor moet nu al actie worden ondernomen, aldus wethouder Brandligt van duurzaamheid. Ook huurders kunnen hun woning comfortabeler maken en op hun energiekosten besparen. Voor kleinere maatregelen in en rondom hun huurhuis kunnen de inwoners zelf aan de slag, zonder toestemming van de verhuurder.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com