25 juni 2024

Den Haag – Open Dag bij Inholland

6 november is er weer een fysieke Open Dag voor studiekiezers bij Hogeschool Inholland Den Haag.

Op zaterdag 6 november 2021 organiseert Hogeschool Inholland Den Haag, na ruim anderhalf jaar, weer een fysieke Open Dag op de locatie aan de Theresiastraat. Met live-opleidingspresentaties, workshops, rondleidingen in de hogeschool en persoonlijke hulp bij studiekeuze.

Iedereen die zich oriënteert op een associate degree, hbo- of masteropleiding is welkom om de Open Dag te bezoeken. Docenten, studenten, de studiekeuzeadviseur en de studentendecaan zijn aanwezig om studiekiezers te helpen bij het maken van een juiste opleidingskeuze.

Zij vertellen studiekiezers graag meer over de inhoud van de opleidingen en hoe het is om te studeren bij Inholland Den Haag. Op verschillende tijdstippen kunnen bezoekers een voorlichting volgen of onder leiding van een student sfeer proeven in het gebouw.

Tijdens de eerste Open Dag staat Hogeschool Inholland zowel fysiek als online klaar om aankomende studenten verder te helpen met het maken van hun studiekeuze.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com