22 juli 2024

Den Haag – Groep de Mos: “Oplossing zoeken voor Haagse sportclub Shaolin-Ryu”

Hart voor Den Haag wil dat er een oplossing komt voor Haagse sportclub Shaolin-Ryu. De gemeente moet meedenken over een nieuwe locatie.

De Haagse sportclub Shaolin-Ryu dreigt te verdwijnen. De club van Satisch Jhamai, een bekendheid in de vechtsport, is ontzettend belangrijk voor de mensen in de buurt van de Beeklaan en de Weimarstraat. Maar de club gaat kopje onder als er geen hulp komt, er is snel een nieuwe locatie nodig. Dit omdat het gebouw vanwege een juridische procedure over wie recht heeft op de erfenis van het pand

Shaolin-Ryu komt vanaf 21 november 2021 met al haar leden op straat te staan en de club hoopt dat de gemeente Den Haag Shaolin-Ryu kan helpen aan een noodlocatie, maar de gemeente Den Haag heeft tot heden nog geen gehoor gegeven en de tijd dringt om actie te ondernemen.

Shaolin-Ryu bestaat al sinds 1963 en is zelfs de eerste Free Fight Academy van Europa. Jhamai is een voormalig professioneel MMA-vechter en geniet ook bekendheid in het Haagse omdat hij de vechtsportwedstrijden voor en tussen verschillende clubs organiseert onder de naam Fight Club Den Haag.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com