18 mei 2024

Zoetermeer – Stadhuis van democratie weer van start

Scholieren van IKC Het Plankier en IKC Meester Verwers zijn begonnen met de jaarlijkse debatwedstrijd ‘Stadhuis van Democratie’.

Het debat is de eerste in een reeks scholierendebatten die komende maanden plaatsvinden in de raadzaal op het Stadhuis-Forum.

Na een onderbreking vanwege corona is ‘Stadhuis van Democratie’ dit jaar terug met de 10e editie. Tijdens dit project gaan scholieren van het primair onderwijs, het VMBO, HAVO/VWO en MBO met elkaar in debat.

De winnaars van ieder scholierendebat mogen in februari tijdens het slotdebat tegen fractievoorzitters uit de Zoetermeerse gemeenteraad debatteren. Ook pitchen de scholieren een Zoetermeers goed doel waarmee zij kans maken op een geldprijs die aan het doel geschonken wordt.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com