27 mei 2024

Den Haag – Paagman neemt Verkaaik over

Boekhandel Paagman uit Den Haag neemt per 1 april 2022 Boekhandel Verkaaik te Gouda over. Afgelopen weken is hierover overeenstemming bereikt. Boekhandel Verkaaik zal na overname in eerste instantie met behoud van haar eigen naam en met de bestaande medewerkers verder gaan. De komende tijd wordt gewerkt aan de integratie van de organisaties en processen.

De overname komt voor directeur-eigenaar Bart Jansen van Boekhandel Verkaaik na een turbulente tijd waarin hij de boekhandel door de coronacrisis loodste.

Nu de winkel weer in rustiger vaarwater terecht is gekomen en in goede financiële gezondheid verkeerd, is voor hem een goed moment gekomen om de winkel over te dragen.

Voor broer en zus Fabian en Nadine Paagman van de gelijknamige boekhandels in Den Haag, Delft en Leidschendam, is de toevoeging van Boekhandel Verkaaik in Gouda een logische stap in de verdere ontwikkeling van hun boekhandelsbedrijf.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com