16 juni 2024

Rijswijk – Vrijwilliger van het jaar verkiezing van start

De actie ‘Vrijwilligers van het jaar’ is inmiddels een traditie te noemen in Rijswijk.

Dit jaar zijn er vier categorieën. De vierde categorie is nieuw. Dit gaat om acties die vrijwilligers hebben georganiseerd in de corona-tijd. De afgelopen tijd konden inwoners van Rijswijk hun favoriete vrijwilligers voordragen. De lijst met nominaties is compleet en het is vanaf vandaag weer mogelijk om te stemmen op een favoriete vrijwilliger.

In vier categorieën maken genomineerde vrijwilligers kans op de prijs. In de categorie jongeren tot 25 jaar zijn Diego Robertie, Rick de Ridder en Esmee Wijten genomineerd. De categorie individueel vanaf 25 jaar bestaat uit de vrijwilligers André van Zomeren, Moeslima Mohammedamin, en Omar el Khaiat. In de categorie groepen zijn het Amateurspalet, Natuurtuin Wilhelminapark, Rijswijkse Meeuwen Watergeuzen en YMCA Rijswijk genomineerd. Iris Kraster en Soeper Winter zijn genomineerd in de categorie rondom corona-activiteiten.

Voordat inwoners hun stem uitbrengen, kunnen ze op https://www.rijswijk.nl/vrijwilligersprijs-rijswijk per categorie lezen welk vrijwilligerswerk de genomineerden doen en wat hun drijfveer is.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com