25 juni 2024

Zuid-Holland – Foodtrends in de provincie

De Italiaanse keuken is favoriet wanneer we kijken naar de meest gekozen maaltijdboxen van HelloFresh dit jaar.

Ruim 21% van de bestelde gerechten die werden gekozen bestonden uit Italiaanse recepten. Daarnaast werden de Fusion (13%) en Aziatische gerechten (10%) het meest gekozen in 2021.

Pizza is nog altijd een van de meest populaire gerechten uit de Italiaanse keuken. De grootste pizza liefhebbers wonen in Zuid-Holland, vooral de Margarita pizza en de Mozzarella pizza zijn razend populair daar.

Er wordt ten opzichte van andere plekken veel groente gegeten in Zuid-Holland. Zo werden er het afgelopen jaar in Zuid-Holland ruim 1 miljoen extra gerechten met groente besteld, ten opzichte van de provincie Utrecht. Een groot deel van de gemaakte recepten bestaat uit heerlijke gerechten met komkommer.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com