19 juni 2024

Leidschendam-Voorburg – Lichtjesavond 8 december: laat u een kaarsje branden?

Op 8 december is het lichtjesavond op de Oosterbegraafplaats in Voorburg. Ook dit jaar viert de gemeente het door de coronamaatregelen anders dan andere jaren. Jan-Willem Rouwendal, wethouder Openbare ruimte: “We kunnen tijdens lichtjesavond helaas niet met elkaar op de begraafplaats samenkomen om overleden dierbare(n) te gedenken. Wel kunnen we een kaarsje voor hen laten branden.”

Tijdens lichtjesavond gedenken we onze overleden dierbaren. Dat doen we dit jaar thuis; alleen of samen met anderen, in stille gedachten verzonken of juist door met elkaar herinneringen op te halen. Ook staan het licht en verbondenheid centraal.

Dit jaar steken medewerkers van de Oosterbegraafplaats graag namens u tijdens lichtjesavond een kaarsje aan voor uw overleden dierbare(n). Zij plaatsen dit brandende kaarsje op een centrale plek op de begraafplaats. Jan-Willem: “Op die manier kunnen we ons verbonden voelen met elkaar en met iedereen die ons is ontvallen.”

Kunnen de medewerkers namens u een kaarsje aansteken tijdens lichtjesavond? Vraag dit kaarsje dan uiterlijk zondag 5 december aan.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com