18 mei 2024

Den Haag – Marketing project Online Haagse Hogeschool van start

Afgelopen maandag 15 november ging het online marketing project van start. Een zeer succesvol project waarin studenten van het ROC Mondriaan en van de Haagse Hogeschool op een innovatieve manier samenwerken met ondernemers aan online marketing vraagstukken.

Mariska Zandbergen, van praktijk Alya, doet mee als opdrachtgever voor dit project. “Studenten zijn veel inventiever dan ik en oplossingsgericht. Ze denken meer out of the box. En zeker als het gaat om social media, dan kan ik veel van ze leren.

Ze zijn zo veel sneller.” Ook ondernemer Yolanda Zantingh heeft behoefte aan laagdrempelige hulp bij haar socials. “Ik heb door Corona
noodgedwongen mijn business omgegooid, er komt nu zo veel op me af. Fijn dat de studenten voor me klaar staan. ” Voor Martijn Claasen van Smile Café is deze vorm van samenwerking met het onderwijs volledig nieuw en hij kijkt er enorm naar uit. “Tof dat studenten dit nu gaan oppakken en ook heel leuk om ze te mogen begeleiden.”

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com