16 juni 2024

Zoetermeer – Werken en Leren in de kinderopvang

Iedereen die op zoek is naar (ander) werk, is van harte welkom bij de Walk&Talk Zoetermeer in het Forum.

Tijdens deze maandelijkse gratis bijeenkomst bieden wij je de kans om direct met werkgevers en andere werkzoekenden in contact te komen.

Op dinsdag 30 november laat de SWK Groep jou bij de Walk &Talk ontdekken hoe het is om te werken in kinderopvang. Zij zullen vertellen hoe het dagelijkse werk er uitziet en hoe je kan bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen en jongeren.

Daarnaast zijn er medewerkers van de SWK Groep aanwezig om al jouw vragen te beantwoorden over leren en werken bij de SWK Groep. Want zij bieden, naast banen in kinderopvang, buurtwerk en zorg, óók banen in het onderwijs (regio Rotterdam) en op het hoofdkantoor (Berkel & Rodenrijs). Het eigen opleidingscentrum geeft ruimte voor professionele en persoonlijke groei.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com