23 april 2024

Zoetermeer – Bouw zwembad Zoetermeer van start gegaan

De bouw van het nieuwe recreatiezwembad in Zoetermeer is officieel gestart. Wethouder Ter Laak van Sport heeft de eerste paal geslagen. Hij zegt verheugd te zijn dat de bouw na een lange aanloop nu is gestart:  Volgens planning moet de bouw in de eerste helft van 2023 klaar zijn.

Het nieuwe zwembad wordt gebouwd in het Van Tuyllpark. Recreatieve zwemmers kunnen daar straks terecht in een recreatiebad met verschillende speelvoorzieningen en een glijbaan. Op warme dagen kunnen de wanden en het dak deels geopend worden. Ook komt er een wedstrijdbad met 8 banen en een doelgroepenbad met een beweegbare bodem. Op de eerste verdieping komt een horecagelegenheid met zicht op de zwembaden en een tribune voor 200 toeschouwers.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com