22 juli 2024

Westland – Uitblinkers gehuldigd

Ieder jaar zet de gemeente Westland jongeren in het zonnetje die zich op een veelbelovende, bijzondere of onderscheidende manier vrijwillig inzetten voor de Westlandse samenleving.

Skye van de Wetering is een enthousiaste jongen die werd genomineerd door de Wateringse voetbalvereniging KMD. Hier is hij scheidsrechter en op woensdag trainer bij de jeugd. Skye geniet ervan als hij ervoor kan zorgen dat twee elftallen een plezierige zaterdag beleven en brengt met veel enthousiasme zijn passie voor de sport over aan de jeugd.

Tweelingbroers Bob en Stef van Veen runnen samen een mediabureau dat video’s en foto’s maakt en social media beheerd. Zij zijn bij alle communicatie van Voetbalvereniging Westlandia betrokken. Vanuit hun hart voor de club maken zij onder meer de samenvattingen van het 1e zondag team voor Westlandia TV en beheren zij de social mediakanalen. Zij doen dat met veel passie en plezier en staan altijd voor de club klaar.

De winnaars ontvangen de waarderingsprijs De Uitblinker van de gemeente Westland als dank voor hun vrijwilligerswerk.

Uitblinkers Bob en Stef van Veen. Westland
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com