25 juni 2024

Rijswijk – Nieuwbouw ouderenzorglocatie in RijswijkBuiten

Cardia ontwikkelt 54 zorgstudio’s voor ouderen in Rijswijk. Ouderenzorgorganisatie Cardia is voornemens om in 2023 een nieuwe woonzorglocatie te openen in RijswijkBuiten. De plannen hiervoor zijn in een vergevorderd stadium.

Cardia wacht nu op een positief besluit hierover door de gemeente Rijswijk. De nieuwe zorglocatie wordt gebouwd in Buitenpoort Parkrijk en bestaat uit 54 zorgstudio’s voor ouderen met een zorgindicatie voor verpleeghuiszorg.

Cardia is bekend van haar locatie in Rijswijk: Onderwatershof aan de Van Vredenburchweg. Met de nieuwe locatie in RijswijkBuiten creëert Cardia ook in dat (relatief nieuwe) deel van Rijswijk een zorgvoorziening waaraan groeiende behoefte is.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com