16 juli 2024

Westland – Gemeente weigert hoorzittingen uit te stellen

In deze Coronatijd valt op, dat – na maandenlang wachten door de Gemeente – ineens de ene na de andere digitale hoorzitting en informatieavond snel gepland wordt. De inwoners geven om uiteenlopende redenen de voorkeur aan live- bijeenkomsten en vragen dat dan ook. Helaas wordt op die verzoeken in het geheel niet of negatief gereageerd. Uitstel totdat het wel weer kan, wordt niet gegeven en het lijkt erop dat het de Gemeente goed uitkomt om de inwoners de kans te ontnemen echt gehoord te worden! 

Zo ook nu weer met de hoorzitting voor de bezwaarmakers tegen het plan op de hoek Verdilaan / Dijkweg. Er is in december een digitale hoorzitting gepland op 5 januari 2022. Diverse verzoeken om uitstel en de hoorzitting te plannen als het door Corona wel weer mogelijk is live te vergaderen worden genegeerd en zelfs wordt niet gereageerd. Westland Verstandig vindt dit ongehoord en dit toont weer aan dat voor wat betreft het serieus nemen van onze inwoners nog een hele slag te maken is. 

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com