21 mei 2024

Regionieuws TV 10 jan. 2022 Politie Den Haag heeft handen vol aan demonstranten tegen Rutte 4

De politie in Den Haag heeft de handen vol gehad aan het in goede banen leiden van demonstranten in de stad. Er was een spontane demonstratie ontstaan op de Toussaintkade, die werd toegestaan. Demonstranten die op andere plekken in de stad demonstreerden werden naar de Toussaintkade gestuurd. Ook was er een groep naar de paleistuin gegaan, maar daar mocht niet worden gedemonstreerd. Ook zij werden naar de Toussaintkade begeleid. Ze waren op de been in protest tegen de beëdiging van het kabinet Rutte 4. Die stond op het bordes van Paleis Noordeinde samen met Koning Willem Alexander.

De politie in Den Haag heeft de handen vol gehad aan het in goede banen leiden van demonstranten in de stad. Er was een spontane demonstratie ontstaan op de Toussaintkade, die werd toegestaan. Demonstranten die op andere plekken in de stad demonstreerden werden naar de Toussaintkade gestuurd. Ook was er een groep naar de paleistuin gegaan, maar daar mocht niet worden gedemonstreerd.

Ook zij werden naar de Toussaintkade begeleid. Ze waren op de been in protest tegen de beëdiging van het kabinet Rutte 4. Die stond op het bordes van Paleis Noordeinde samen met Koning Willem Alexander.

De politie in Den Haag heeft de handen vol gehad aan het in goede banen leiden van demonstranten in de stad. Er was een spontane demonstratie ontstaan op de Toussaintkade, die werd toegestaan. Demonstranten die op andere plekken in de stad demonstreerden werden naar de Toussaintkade gestuurd. Ook was er een groep naar de paleistuin gegaan, maar daar mocht niet worden gedemonstreerd. Ook zij werden naar de Toussaintkade begeleid. Ze waren op de been in protest tegen de beëdiging van het kabinet Rutte 4. Die stond op het bordes van Paleis Noordeinde samen met Koning Willem Alexander.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com