16 juni 2024

Den Haag – Werkzaamheden Utrechtsebaan (A12) van start

De renovatie van de Utrechtsebaan gaat vanaf 17 januari beginnen. De weg is dan tot en met mei afgesloten voor het verkeer in de richting van het Prins Clausplein. Het verkeer de stad in, richting Den Haag centrum en Scheveningen kan in die periode vaak wel gebruik blijven maken van de weg.

Het hele weekend ervoor is de weg in beide richtingen afgesloten door de voorbereidingen. De werkzaamheden zijn op het weggedeelte tussen de kruising met de Zuid Hollandlaan (S101) en de toe- en afrit 3 ‘Bezuidenhout’.

Dagelijks rijden ruim 60.000 auto’s over deze belangrijke toegangsweg van en naar het centrum van Den Haag. De verdiepte weg is aangelegd in de jaren zeventig en toe aan groot onderhoud. Om te zorgen dat Den Haag goed en veilig bereikbaar blijft, wordt de Utrechtsebaan nu opgeknapt.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com