20 mei 2024

Den Haag – Atrium City Hall heropent het Atrium

Atrium City Hall heropent het Atrium met een foto-expositie van 136 Haagse groepsportretten, die gemaakt zijn door stadsfotograaf Piet Gispen voor het fotoboek Haags Verhaal.

Atrium City Hall heropent het Atrium met een typisch Haagse foto expositie: Haags Verhaal in 136 groepsportretten. Afgelopen 2 jaar heeft de Haagse stadsfotograaf Piet Gispen ruim 3.000 inwoners op camera vastgelegd.

Een selectie van deze foto’s zijn van 2 t/m 16 februari 2022 te zien in het Atrium Den Haag. De foto-expositie laat zien hoe Den Haag er anno 2022 uit ziet. Ze zijn genomen door stadsfotograaf Piet Gispen, die er 1.400 kilometer kriskras voor door Den Haag fietste de afgelopen 2 jaar. Iedereen wil erbij horen en gezien worden, is het idee achter het boek en de fototentoonstelling.

Ruim 3.000 Haagse inwoners gingen op de foto. Samengebracht door het Haags Verhaal, een maatschappelijk initiatief dat bruggen slaat tussen mensen en gemeenschappen in de stad. Met zijn allen op de foto gaan is bijna altijd een feestje.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com