18 mei 2024

Regionieuws TV – Hoge Surinaamse onderscheiding voor initiatiefnemer hulpgoederen voor Suriname

Will van Rhee krijgt een Surinaamse ere onderscheiding. Met gepaste trots ontving de voorzitter van de Stichting “Vrienden van Suriname”, Will van Rhee, gisteren uit handen van de ambassadeur van Suriname, Mr.Rajendre Khargi in Den Haag, een oorkonde van de President van Suriname

De President heeft de voorzitter een hoge onderscheiding toegekend. Hij werd benoemd tot Officier in de Ere-orde van de Gele Ster, een hoge Surinaamse onderscheiding.

Met het toekennen van deze onderscheiding heeft de President vooral ook zijn waardering tot uitdrukking willen brengen, voor het vele werk dat de vrijwilligers van de Stichting “Vrienden van Suriname” de afgelopen decennia hebben verricht. Will van Rhee verzorgt al jaren met een grote groep vrijwilligers container transporten met hulpgoederen naar Suriname. Het afgelopen jaar zijn we meer dan 12 containers verzonden, waaronder veel medische apparatuur i.v.m. Covid19

Eén gedachte over “Regionieuws TV – Hoge Surinaamse onderscheiding voor initiatiefnemer hulpgoederen voor Suriname

Reacties zijn gesloten.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com