18 mei 2024

Westland – Dreams Beachhouse in Ter Heijde wordt Makani Beach

Op 1 april 2022 opent Makani Beach in het voormalig Dreams Beachhouse in Ter Heijde. Miranda Hanemaaijer uit Naaldwijk is de nieuwe eigenaresse en neemt het stokje over van Paul Groenheijde.
 
Dreams Surfschool werkte de afgelopen jaren nauw samen met het toenmalige Jamm Beach en nam de strandtent over in 2020.

Voor Miranda is de start van Makani Beach een droom die uitkomt. Op dit moment is zij werkzaam als docent koken op een horecaopleiding. Daarvoor heeft zij als kok veel ervaring opgedaan in verschillende horecagelegenheden van eetcafé tot sterrenzaak.

Miranda is altijd op het strand te vinden. Of met de hond of aan het kitesurfen. Een grote passie waar zij de wind voor achterna heeft gereisd. Haar grote liefde voor gastronomie en koken komen nu samen in strandclub Makani Beach. 

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com