25 juni 2024

Westland – Ruim 40 boten aangemeld voor Varend Corso 2020

Er zijn ruim veertig boten aangemeld voor het Varend Corso van dit jaar. Daarbij zijn veel vaste deelnemers zo laat de organisatie weten. Veel Westlandse dorpskernen doen mee. Hoewel zij grotendeels afhankelijk zijn van sponsoren, weten deze deelnemers vaak spectaculair voor de dag te komen. 

Daarnaast zijn ook de bekende tuinbouwbedrijven weer te vinden in het deelnemersveld. Onder anderen Anthura, Certhon, Hamifleurs en Van der Valksystemen hebben zich al aangemeld. Er zijn ook bedrijven uit Den Haag die vanwege de nieuwe route door de stad, meedoen met het corso.

Het Varend Corso wordt dit jaar in het eerste weekend van juli gehouden en begint op donderdagmiddag. Het thema is: It’s Showtime. Deelnemers kunnen zich nog inschrijven tot 31 maart, tenzij de stoet al eerder vol is. Het Varend Corso ontvangt subsidie van de gemeenten Delft, Maassluis en Westland, Stichting Loswal ‘De Bonnen’, Fonds 1818, Provincie Zuid Holland en Fonds Schiedam Vlaardingen e.o.

Foto: Varend Corso

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com