16 juli 2024

Westland – Startbijeenkomst Groene strand Zandmotor

Op 23 en 26 februari start het project Groene strand Zandmotor, met een digitale bijeenkomst en een bezoek aan de zandmotor.

We zoeken mensen en organisaties met hart voor zee, zand en kust natuur, die zich (willen) inzetten voor een natuurlijke kust. Door voorlichting te geven aan bezoekers willen we bereiken dat het strand meer ruimte krijgt voor plant en dier.

Tijdens de bijeenkomst worden de ideeën en mogelijkheden met elkaar besproken en geïnventariseerd waaraan een ieder aan kan deelnemen of al doet.

Het project Het Groene Strand richt zich op het versterken van de natuur en de natuurbeleving op de Nederlandse stranden. Waar nog meer is de natuur zo wijds en nadrukkelijk aanwezig en tegelijkertijd zo sterk onder druk.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com