25 april 2024

Den Haag – Opknapbeurt Playground Hondiusstraat gestart

Sloop buurthuis en opknapbeurt Krajicek Playground Hondiusstraat gestart. Het startsein is gegeven voor de sloop van het honderd jaar oude buurthuis aan de Hondiusstraat in Den Haag. De nieuwbouw start na de zomer en moet begin volgend jaar klaar zijn. Ook de naastgelegen Krajicek Playground krijgt een flinke opknapbeurt. Er komt meer ruimte om te sporten, meer groen en meer ruimte om elkaar te ontmoeten. Eind mei moet de vernieuwde Playground klaar zijn.

Wethouder Hilbert Bredemeijer (Buitenruimte, Sport): “De Playground is straks een plek voor de wijk, waar naast het sporten het ook prettig verblijven is voor jong en oud. Samen met de buurt en de Krajicek Foundation gaan we ervoor zorgen dat er voldoende (sport)activiteiten zijn. Het wordt een echte ontmoetingsplek in de wijk waar je kunt bewegen, spelen en sporten.”

Begin juli wordt de Playground officieel heropend.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com