20 mei 2024

Westland – Lezing over Licht Leven Op Hodenpijl in Schipluiden

Op woensdag 9 februari geeft Nanne Van Der Leer een lezing over Licht Leven Op Hodenpijl. Een lezing over het schrijven van je eigen regels. Nanne is oprichter van het online platform Lief leven.

Wat gebeurt er als je alleen nog maar doet wat je hart je ingeeft? Als je je eigen regels gaat schrijven en jouw definitie van succes eens kritisch onder de loep neemt? Dan (her) ontdek je de eindeloze potentie in jezelf! Nanne is naast sociaal ondernemer ook schrijver van het boek Licht Leven.

In deze talk speciaal voor Op Hodenpijl neemt ze jou mee in de zeven belangrijkste lessen die zij leerde. Ze prikkelt je om anders naar het leven te kijken en vertelt je precies wat er bij komt kijken als je meer licht in je leven binnen gaat laten. Haar persoonlijke verhaal is hét bewijs dat het anders kan. Nadat ze zichzelf tegenkwam besloot ze dat het roer om moest. Ze ging alleen nog maar doen wat haar hart haar ingaf. Ze deelt dit verhaal ‘‘ omdat het niet gaat over mij, maar iets veel groters: het volgen van je hart, je eigen regels schrijven en wat daarbij komt kijken’’.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com