22 juli 2024

Leidschendam-Voorburg – Wie wordt de beste Cyber Agent?

Kinderen tussen de 8 en 12 jaar uit gemeente Leidschendam-Voorburg kunnen vanaf deze week meedoen met het online spel HackShield.

Door het spel te spelen leren zij beter voor zichzelf op te komen en online gevaar te herkennen. Degene die in juni de meeste punten heeft gescoord, wordt persoonlijk gefeliciteerd door burgemeester Jules Bijl.

Jules Bijl: “Kinderen en jongeren zitten steeds vaker op internet en social media. Vaak zijn ze zich niet bewust van de online gevaren die ze lopen. Daardoor zijn ze een makkelijke prooi voor computercriminelen. Daar willen we verandering in brengen, en dus hebben we ons –net als vele andere gemeenten- aangesloten bij HackShield.” HackShield is een gratis online spel voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar oud die hen bewust leert om te gaan met (de gevaren van) het internet en social media.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com