23 april 2024

Delft – De tweede editie van de Living Library bij DOK komt eraan

In de Living Library leen je geen papieren boeken maar mensen met een verhaal. Mensen die te maken hebben met een ‘vooroordeel’. Je kunt denken aan tienermoeder, dakloos, handicap of bodybuilder. Tijdens een Living Library heb je een open gesprek waar alles besproken en gevraagd kan worden. Ook aan de ‘lezer’!

Veel bezoekers deden dat al tijdens de vorige editie afgelopen najaar bij DOK. Toen vond het evenement plaats onder de naam ‘Human Library’. Er werden gevoelens, gedachtes en ervaringen over vooroordelen met elkaar gedeeld en besproken.

Vanaf dit jaar heet het concept ‘Living Library’. De komende editie vindt plaats in OPEN op zaterdag 26 maart. Heb jij zelf te maken met vooroordelen en zou je daarover in gesprek willen met een ander? Ben je niet bang om antwoord te geven op moeilijke vragen en sta je ook open voor het verhaal van je gesprekspartner? Meld je dan aan als ‘Levend Boek’. De catalogus kent vele genres. Van gezondheid tot religie, van levenswijze tot sociale status en van beroep tot etniciteit. Wij vullen de catalogus bij DOK graag met mensen uit Delft en omgeving. Dus ben je of ken je iemand die niet in onze catalogus mag ontbreken? Schroom dan niet en meld je aan! Ook wanneer je nog vragen hebt of twijfelt ben je van harte welkom om ons een mail te sturen.

We gaan dan eerst uitgebreid met je in gesprek om je te leren kennen en de werkwijze uit te leggen.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com