23 april 2024

Zoetermeer- Stichting Ecoware start met project JO!

Met het project JO, krijgen c.a. 25 Jongeren in de Gemeente Zoetermeer in 2022 tussen de 18 en de 23 jaar de kans om Online/Offline mee te doen.

Zij kunnen indien zij niet beschikken over een fiets/computer of laptop deze (laten) aanvragen bij stichting EcoWare. De gemeente heeft hiervoor ook kleine subsidie beschikbaar gesteld. Ook kunnen zij indien de aanvraag is goedgekeurd een paar uur bijvoorbeeld meelopen met een echte fietsenmaker of een Webinar volgen.

Daarmee worden zij zich er bewust van dat een goed onderhouden fiets bijdraagt aan hun veiligheid in het verkeer en wellicht vinden ze het werk ook leuk. Indien de jongeren geheel niet of slecht bekend zijn met het gebruik van een laptop of computer dan kunnen zij daarin ook onderricht ontvangen. Laatste wordt verzorgd in samenwerking met de stichting YOE die dit belangloos verzorgt.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com