21 mei 2024

Zuid-Holland – PvdD Oorkonde voor actiegroep damherten

Partij voor de Dieren reikt oorkonde uit aan actiegroep damherten en raadslid Hoeksche Waard. Op Valentijnsdag heeft de provinciale fractie van de Partij voor de Dieren in Zuid-Holland op het gemeentehuis in Oud-Beijerland een oorkonde van mededogen uitgereikt aan de actiegroep Behoud de damherten in de Hoeksche Waard.

Ook het gemeenteraadslid Maurice Pahladsingh krijgt een oorkonde uitgereikt vanwege zijn politieke inzet in de gemeenteraad voor het behoud van de damherten in de Hoeksche Waard.

De actiegroep Behoud de damherten, bestaande uit Ray de Boon, Arie Leijdens, Jan Bijl en Mariska Visser, heeft zich met veel overgave en lange tijd ingezet om afschot van de damherten, die in de Hoeksche Waard leven, te voorkomen! De meeste inwoners van de Hoeksche Waard keren zich tegen de uitroeiing van de damherten in hun gemeente.

Raadslid Maurice Pahladsingh van de lokale partij Voorwaards Hoeksche Waard heeft het initiatief genomen om een motie in te dienen in de gemeenteraad, waarbij het provinciebestuur wordt opgeroepen om de in de Hoeksche Waard levende damherten niet af te schieten, maar te behouden. Deze motie is met algemene stemmen in de gemeenteraad aangenomen. Ook hij kreeg voor zijn inzet een oorkonde uitgereikt.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com