21 februari 2024

Den Haag – Festival Outdoor in Zuiderpark 18 juni 2022

Festival Den Haag Outdoor in het Zuiderpark komt met nieuwe datum naar buiten: het luidt de zomer in op 18 juni 2022. Den Haag Outdoor vindt dit jaar plaats helemaal aan het begin van de Festivalzomer, waar het voorheen de hekkensluiter van het seizoen was. Op zaterdag 18 juni is het zover. Dan strijkt het Haagse Dance Festival “Den Haag Outdoor” voor de vierde keer neer in het schitterende Zuiderpark.

Den Haag Outdoor was in 2017 het eerste echte Dance Festival in Den Haag, de stad die de voorgaande jaren op uitgaansgebied een enorme inhaalslag heeft gemaakt. Hagenezen zijn toegankelijk en gastvrij wat resulteert in een hele gemoedelijke sfeer, waar iedereen welkom is en het naar zijn zin heeft. Opvallend aan de Haagse Festivals is dan ook de grote diversiteit van het publiek. Alle leeftijden en achtergronden lopen probleemloos door elkaar heen, hetgeen zorgt voor een unieke atmosfeer die je in andere steden doorgaans minder snel ziet.

Techno liefhebbers kunnen hun hart ophalen op Den Haag Outdoor. In de gigantische grote Festivaltent, met de rauwe Techno sfeer, kan het publiek losgaan op de stampende Techno beats. Daarnaast is er de Deephouse/ Techhouse stage waar je heerlijk kunt flowen op de lekkerste klanken uit dit genre.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com