25 april 2024

Regionieuws TV – Trimparcours in bosjes van Pallandt in Wassenaar moet inwoners laten bewegen.

Nieuw trimparcours in bosjes van Pallandt in Wassenaar moet inwoners tot meer bewegen aanzetten. Een nieuw trimparcours in Wassenaar maakt bewegen nog leuker, althans, dat is wat de gemeente Wassenaar naar buiten brengt. In het Parkbos Duinrell, ook wel het bosje van Pallandt genoemd, is een nieuw trimparcours gemaakt. Op de toestellen kunnen oefeningen worden gedaan voor sterkere spieren. Op deze manier probeert de gemeente mensen te bewegen in de buitenlucht te trimmen. Het parcours werd geopend door wethouder Zweerts de Jong van sportzaken. Volgens haar is het geschikt voor zowel kinderen als volwassenen. Er is bij elk trimtoestel een uitgebreide handleiding geplaatst. Sportclubs in Wassenaar zijn enthousiast over het nieuwe trimparcours. De bouw ervan is een van beloftes die is gedaan in de zogenoemde ‘Sportnota’.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com