19 juni 2024

Regionieuws TV – Theaterspektakel Trojan Wars in Koninklijke Schouwburg Den Haag

Het theaterstuk ‘Trojan Wars’ ging vorig jaar in première en kreeg veel positieve reacties. Maar er waren ook veel restricties vanwege de coronamaatregelen. Het spektakel komt nu nog één keer terug in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag. 6 t/m 10 juli wordt Trojan Wars gespeeld in alle ruimtes van de schouwburg. De 250 kostuums kunnen weer uit de kast worden gehaald voor het theaterstuk dat 5 uur duurt. Het verhaal is gebaseerd op de Griekse Mythologie uit het boek Ilias, wat gaat over de oorlog tussen de Grieken en de Trojanen. Daar komt ook het Paard van Troje vandaan. De basis van het verhaal is vertaald naar het nu. Het theaterspel wordt overal in de schouwburg gespeeld met muziek, acts en eten. We laten een voorproefje zien

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com