22 juli 2024

Westland – Bronzen medaille van KNRD voor ‘s-Gravenzander

Bronzen medaille van Koninklijke Maatschappij tot Redding van Drenkelingen voor ‘s-Gravenzander.

Burgemeester Bouke Arends heeft op woensdag 23 februari 2022 een bronzen medaille met bijbehorende oorkonde van de Koninklijke Maatschappij tot Redding van Drenkelingen uitgereikt aan de heer M.J.L. (Michael) Tettero uit ‘s-Gravenzande vanwege zijn levensreddende optreden van een man uit een te water geraakte auto aan de Poelkade in ‘s-Gravenzande.

Michael Tettero ontvangt deze blijk van waardering voor zijn heldhaftige optreden op 27 juni 2021 waarbij hij een man redde. De heer Tettero zag een voertuig dat voor meer dan 95% onder water lag. Hij aarzelde geen moment en sprong het water in. Hij heeft een deur open gekregen en heeft de bestuurder uit de auto getrokken. Verschillende omstanders, waaronder Antoin Hoovers, schoten te hulp en hielpen de drenkeling de kant op. Michael Tettero is door Politie Westland voorgedragen voor een erkenning van dit moedige optreden bij de Koninklijke Maatschappij tot Redding van Drenkelingen.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com