25 juni 2024

Den Haag – Benefietconcert Oekraïne 6 maart in Amare

Benefietconcert voor Oekraïne zondagmiddag 6 maart in Amare. Zondag 6 maart, 15.00 uur organiseren Amare & Friends een benefietconcert voor Oekraïne in de Concertzaal van Amare. De volledige opbrengst gaat naar Giro555, Samen in actie voor Oekraïne. Het concert is onderdeel van de landelijke campagne hart for Ukraine | Culture Supports Ukraine van de culturele organisaties in ons land.

Amare, Residentie Orkest, Koninklijk Conservatorium, Het Nationale Theater en Nederlands Dans Theater zijn, zoals iedereen, diep geschokt door de ontwikkelingen in Oekraïne. Hun medeleven gaat uit naar de slachtoffers van de oorlog. Om solidariteit te tonen en steun te betuigen, organiseren Amare & Friends zondag 6 maart een benefietconcert in de Concertzaal van Amare.

Naast musici van het Residentie Orkest, studenten van het Koninklijk Conservatorium en acteurs van Het Nationale Theater treden diverse bevriende solisten uit onder meer Oekraïne op, onder anderen pianiste Anna Fedorova, celliste Maya Fridman, percussionist Konstantyn Napolov, pianiste Helena Basilova en altvioliste Hannah Strijbos. Naast muziek en verhalen uit Oekraïne staan werken op het programma van onder meer Chopin, Skoryk, Vasks, Elgar, Strootman, Fondse en Bach.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com