4 december 2023

Zoetermeer – Gemeente stopt budgetbeheer PLANgroep

De gemeente Zoetermeer stopt met de samenwerking met PLANgroep voor het verlenen van budgetbeheer aan inwoners. Er zijn momenteel 180 Zoetermeerse huishoudens in budgetbeheer bij PLANgroep. Het doel is dat PLANgroep ervoor zorgt dat deze cliënten minder zorgen hebben over hun (financiële) administratie.

Omdat er veel klachten zijn over PLANgroep, stopt de gemeente de samenwerking en gaan we op zoek naar een nieuwe aanbieder. In de tussentijd gaat de dienstverlening gewoon door.

In het najaar 2021 ontving de gemeente Zoetermeer diverse klachten over de kwaliteit van de dienstverlening van PLANgroep. De gemeente is daarover met het bedrijf in gesprek gegaan. PLANgroep heeft vervolgens een maand de tijd gekregen om de klachten op te lossen, maar heeft vorige week laten weten de dienstverlening niet op korte termijn te kunnen verbeteren. Daarop hebben gemeente en PLANgroep besloten het contract te beëindigen. PLANgroep verzorgt de dienstverlening aan de huidige cliënten totdat er een nieuwe aanbieder is gecontracteerd.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com