25 juni 2024

Rijswijk – Eerste Hely Hub in Parkrijk officieel geopend

De eerste Hely Hub op de hoek van de Parelgraslaan en de Trilgrasstraat in Parkrijk Rijswijk is met elektrische deelfietsen en bakfietsen opgeleverd. Ter gelegenheid van de oplevering brachten wethouder Jeffrey Keus (RijswijkBuiten en mobiliteit) en Michael Baan van deelvervoerder Hely een bezoek aan de Hely Hub. In oktober vorig jaar zijn de eerste deelauto’s in Parkrijk geïntroduceerd.

De fietsen volgden afgelopen week nadat de bouwwerkzaamheden voor project De Buitenparel nabij de Hely Hub waren afgerond. Bewoners van Parkrijk kunnen vanaf nu gebruik maken van de voertuigen op de Hely Hub aan de Trilgrasstraat: twee deelauto’s, vier elektrische fietsen (in een overdekte fietsenberging) en één bakfiets.

Als onderdeel van de nieuwe woonbuurt Parkrijk worden op een aantal centrale plekken in Parkrijk mobiliteitspunten gerealiseerd. Op deze zogeheten Hely Hubs zijn deelauto’s en deel(bak)fietsen beschikbaar die door bewoners van Parkrijk kunnen worden gebruikt. Bewoners melden zich aan via www.hely.com/parkrijk. Via de Hely app kunnen bewoners de voertuigen reserveren, openen en sluiten. Na gebruik plaatst men de voertuigen altijd weer terug op de Hely Hub.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com