25 juni 2024

Leidschendam-Voorburg – Nieuw Kindcentrum De Telescoop in de steigers

Woensdagmiddag 9 maart heeft wethouder Juliette Bouw samen met Tine Oudshoorn (Vlietkinderen) en Harry van de Kant (Panta Rhei) de ‘eerste paal’ gevierd met de bouwers en kinderen van het nieuwe Kindcentrum De Telescoop.

Het viermoment kon eerder geen doorgang vinden in verband met corona. Wethouder Juliette Bouw: “We zijn trots op zo’n veelzijdig Kindcentrum in de gemeente met een duurzaam gebouw met moderne leslokalen en een gymzaal. Daarnaast is De Telescoop het eerste Kindcentrum met het profiel Wetenschap en Techniek. Ze onderscheiden zich daarmee in de onze gemeente. Mooi dat we dit met alle partijen kunnen realiseren!”

De bouw van Kindcentrum De Telescoop verloopt voorspoedig en de oplevering wordt eind dit jaar verwacht.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com