4 maart 2024

Wassenaar – Overdrachtsdocument ‘Staat van Wassenaar’ gepresenteerd

Wassenaar schetst staat van de gemeente voor nieuwe raad. Wat heeft Wassenaar in de portemonnee? Wat wordt er gedaan op het gebied van groen? Aan welke verkeersprojecten wordt op het gemeentehuis gewerkt en hoe gaat het eigenlijk met de jeugdzorg? Het ‘overdrachtsdocument’ geeft antwoord op deze en heel veel andere vragen.

De komst van een nieuwe gemeenteraad is ook voor de inwoners van Wassenaar een bijzonder moment. De gemeenteraad werkt onder andere aan de bereikbaarheid, economische ontwikkeling en leefbaarheid van Wassenaar en ze bepalen gezamenlijk de politieke agenda.

Na een bestuursperiode van vier jaar is het goed om stil te staan bij wat we als gemeente de afgelopen tijd hebben bereikt. Wassenaar heeft namelijk niet stilgezeten. Zo heeft de gemeente onder andere een nieuwe kroonbenoemde burgemeester gekregen, heeft de raad afspraken gemaakt over hoe je als inwoner betrokken wordt bij de voorbereiding, vaststelling en evaluatie van gemeentelijk beleid en heeft het callcenter van de gemeente in 2021 ongeveer 25000 telefoontjes behandeld.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com